A4-OVERVIEW: WAAROM RAUWE GEZONDE KOEMELK TERUG MOET
@rams_stan
– 50 jaar analyse & helder denken
November 2025RAUWE MELK = NATUURLIJKE SUPERFOOD Bevat in ÀLLE rauwe melk duizenden tot mogelijk miljoenen verschillende bacteriofagen (dark matter >90 % onbekend).
Fagen doden automatisch: MRSA, E.coli, Listeria, Salmonella, Pseudomonas, Klebsiella, Clostridium difficile en >50 andere gevaarlijke bacteriën.
Vol 100 % actieve enzymen (fosfatase, lactoperoxidase, lipase, lysozym, xanthine-oxidase).
Bevat lactoferrine, immunoglobulinen, levende probiotica – alles wat pasteurisatie kapotmaakt.
Kinderen op rauwe melk: 40 % minder astma, allergieën, eczeem (GABRIELA/PARSIFAL).

PASTEURISATIE = SABOTAGE HTST (72 °C / 15 sec): >80 % enzymen kapot, natuurlijke bescherming weg.
Resultaat: dode melk → meer lactose-intolerantie, allergieën, botontkalking.
Doel: 30 dagen houdbaar voor export & winst van FrieslandCampina, Arla, Danone.

FEITEN DIE NIEMAND KAN WEERLEGGEN Bacteriofagen op aarde: 11.273 officieel beschreven soorten, 10–100 miljoen geschat, 10³¹ deeltjes.
In rauwe melk: >200 bekende + miljoenen onbekende fagen (metagenomics).
Nederland: 0,0003 % kans op ziekte door rauwe melk (NVWA 2010-2023).
Vroeger dronk iedereen rauwe melk – geen massale ziektes.

KUNSTMEST-MAFFIA & STIKSTOFLEUGEN Minder koeien = meer kunstmest (+31 % sinds 2015).
€147 miljoen subsidie per jaar om onze eigen mest te exporteren.
Koemest = circulaire schat, geen afval.

EIS NU: Rauwe melk van elke gezonde koe in de supermarkt.
Pasteurisatie verbieden in belang volksgezondheid.
Verplicht label op pakken: “Deze melk is doodgemaakt – geen fagen, geen enzymen.”
Stop Bovaer, palmpit, GMO-soja.

DRINK RAUWE MELK. WORD STERKER. MAAK NEDERLAND WEER GEZOND. #RauweMelk #StopPasteurisatie #Volksgezondheid #GeenKunstmestMaffia Deel dit A4’tje overal – print, plak, post, stuur.
Link naar volledige conversatie: https://x.com/i/grok?conversation=1987914242582778177 @rams_stan
– de waarheid, geen compromis. https://amsterboek.nl/posts/6547

A4-OVERVIEW: WAAROM RAUWE GEZONDE KOEMELK TERUG MOET @rams_stan – 50 jaar analyse & helder denken November 2025RAUWE MELK = NATUURLIJKE SUPERFOOD Bevat in ÀLLE rauwe melk duizenden tot mogelijk miljoenen verschillende bacteriofagen (dark matter >90 % onbekend). Fagen doden automatisch: MRSA, E.coli, Listeria, Salmonella, Pseudomonas, Klebsiella, Clostridium difficile en >50 andere gevaarlijke bacteriën. Vol 100 % actieve enzymen (fosfatase, lactoperoxidase, lipase, lysozym, xanthine-oxidase). Bevat lactoferrine, immunoglobulinen, levende probiotica – alles wat pasteurisatie kapotmaakt. Kinderen op rauwe melk: 40 % minder astma, allergieën, eczeem (GABRIELA/PARSIFAL). PASTEURISATIE = SABOTAGE HTST (72 °C / 15 sec): >80 % enzymen kapot, natuurlijke bescherming weg. Resultaat: dode melk → meer lactose-intolerantie, allergieën, botontkalking. Doel: 30 dagen houdbaar voor export & winst van FrieslandCampina, Arla, Danone. FEITEN DIE NIEMAND KAN WEERLEGGEN Bacteriofagen op aarde: 11.273 officieel beschreven soorten, 10–100 miljoen geschat, 10³¹ deeltjes. In rauwe melk: >200 bekende + miljoenen onbekende fagen (metagenomics). Nederland: 0,0003 % kans op ziekte door rauwe melk (NVWA 2010-2023). Vroeger dronk iedereen rauwe melk – geen massale ziektes. KUNSTMEST-MAFFIA & STIKSTOFLEUGEN Minder koeien = meer kunstmest (+31 % sinds 2015). €147 miljoen subsidie per jaar om onze eigen mest te exporteren. Koemest = circulaire schat, geen afval. EIS NU: Rauwe melk van elke gezonde koe in de supermarkt. Pasteurisatie verbieden in belang volksgezondheid. Verplicht label op pakken: “Deze melk is doodgemaakt – geen fagen, geen enzymen.” Stop Bovaer, palmpit, GMO-soja. DRINK RAUWE MELK. WORD STERKER. MAAK NEDERLAND WEER GEZOND. #RauweMelk #StopPasteurisatie #Volksgezondheid #GeenKunstmestMaffia Deel dit A4’tje overal – print, plak, post, stuur. Link naar volledige conversatie: https://x.com/i/grok?conversation=1987914242582778177 @rams_stan – de waarheid, geen compromis. https://amsterboek.nl/posts/6547
3 Комментарии 0 Поделились