Stem straks niet op ruttes kartel of PvdA/groen ( dubbel. ) links.. anders gaat de prijs 5 keer duurder worden. Ze willen 10 000 verlies gevende belasting verslindende natuur verpestende windmolens plaatsen in de Noordzee!
Volgens Timmermans is windenergie schone energie. Hij verteld er alleen niet bij dat Elke windturbine is vervuilend en om de paar jaar moet die worden voorzien van 2600 liter nieuwe smeerolie... weet dat een gemiddelde windmolen veel korter dan 15 jaar mee gaat. ( het break even point ligt vele malen hoger dan die 15 jaar!.) Hoezo moeten wij af van de fossiele brandstoffen? Laat je niet in de maling nemen door die klimaat gekken. Nee vluchten kan niet meer!
In opstand komen tegen deze ....
Stem straks niet op ruttes kartel of PvdA/groen ( dubbel. ) links.. anders gaat de prijs 5 keer duurder worden. Ze willen 10 000 verlies gevende belasting verslindende natuur verpestende windmolens plaatsen in de Noordzee! Volgens Timmermans is windenergie schone energie. Hij verteld er alleen niet bij dat Elke windturbine is vervuilend en om de paar jaar moet die worden voorzien van 2600 liter nieuwe smeerolie... weet dat een gemiddelde windmolen veel korter dan 15 jaar mee gaat. ( het break even point ligt vele malen hoger dan die 15 jaar!.) Hoezo moeten wij af van de fossiele brandstoffen? Laat je niet in de maling nemen door die klimaat gekken. Nee vluchten kan niet meer! In opstand komen tegen deze ....
0 Reacties 0 Shares