Abortion is murder #abortus https://www.stanrams.com/wp-content/uploads/abortus-gruwel.mp4?_=1

Nederland word bestuurd door partijen zoals vvd/cu/d66/cda/sp/gl/ en hun leugen handlangers bij het onderwijs/de media en de wetenschap etc. De regering weigert tegen de wil van de grote meerderheid een referendum te houden mbt Abortus. In Nederland is een grote meerderheid van de kiezers tegen het wanbeleid op alle vlakken en de schending van de Mensenrechten door de regeringen v Rutte.

Op alle media, en op alle scholen dient een open en eerlijke voorlichting gegeven te worden, zoals het tonen van wat abortus betekent, de gruwelijke beelden, zodat allen weten dat abortus niet een vorm is om van “iets” dat niet leeft, “een levenloos ding” af te komen, maar een inhumane ingreep die gelijk staat aan moord op een mensenleven.
Abortion is murder #abortus https://www.stanrams.com/wp-content/uploads/abortus-gruwel.mp4?_=1 Nederland word bestuurd door partijen zoals vvd/cu/d66/cda/sp/gl/ en hun leugen handlangers bij het onderwijs/de media en de wetenschap etc. De regering weigert tegen de wil van de grote meerderheid een referendum te houden mbt Abortus. In Nederland is een grote meerderheid van de kiezers tegen het wanbeleid op alle vlakken en de schending van de Mensenrechten door de regeringen v Rutte. Op alle media, en op alle scholen dient een open en eerlijke voorlichting gegeven te worden, zoals het tonen van wat abortus betekent, de gruwelijke beelden, zodat allen weten dat abortus niet een vorm is om van “iets” dat niet leeft, “een levenloos ding” af te komen, maar een inhumane ingreep die gelijk staat aan moord op een mensenleven.
1
1 Reacties 0 Shares