Hennep voordelen

Hennep is een duurzame landbouwplant

Een hectare hennep produceert evenveel zuurstof als 25 hectare bos.

1 hectare hennep kan evenveel papier produceren als 4 hectare bomen.

Van hennep kun je 8 keer meer maken en 3 keer meer dan van hout.

Hennep groeit in 4 maanden, boom groeit in 20-50 jaar.

Hennep kan overal ter wereld gekweekt worden en er is heel weinig water voor nodig. Hennep kan zich tegen insecten beschermen, er zijn geen bestrijdingsmiddelen nodig.

De eerste spijkerbroeken zijn gemaakt van hennep, zelfs het woord "CANVAS" is de naam van hennepproducten.

Hennep is een ideale plant voor het maken van touwen, koorden, tassen, schoenen en mutsen.

Hennep is goed voor vermindering van de effecten van chemotherapie en bestraling. Hennep werkt helend bij aids en kanker, reuma, hart, epilepsie, astma, maag, slapeloosheid, psychologie en ruggenmergziekten.

De eiwitwaarde van hennepzaad is erg hoog en de twee vetzuren die zitten nergens anders in de natuur te vinden.

Hennep produceren is zelfs goedkoper dan soja.

Dieren die met cannabis gevoerd worden hebben geen hormoonvervanging nodig

Alle plastic producten kunnen gemaakt worden van hennep en hennep plastic is heel gemakkelijk terug te keren naar de natuur.

Een carrosserie van een auto van hennep is, is vele malen sterker dan staal.

Het kan gebruikt worden voor het isoleren van gebouwen; duurzaam, goedkoop en flexibel.

Zepen en cosmetica gemaakt met hennep vervuilen het water niet; daardoor volledig milieuvriendelijk.

Hennep was voor boeren ooit verplicht om te produceren in Amerika, Maar nu zijn de rollen omgedraaid. Waarom?

Rond 1900 was Hearst eigendom van veel media, kranten, tijdschriften in Amerika. Ze hadden bossen en maakten papier. Als het papier van hennep was, had men hun enorme winsten kunnen verliezen.

Rockefeller was de rijkste man ter wereld. Hij had een van de grootste oliemaatschappijen van de VS. Hij was de vijand van biobrandstof, hennepolie.

Mellon, was een belasting fraudeur en groot aandeelhouder van de Dupont Company. Hij had een patent voor de productie van plastic uit olieproducten. De cannabis-industrie bedreigde de markt.

Mellon werd later minister van financiën onder president Hoover en hij is later schuldig bevonden aan fraude. Beginning in 1933, the federal government launched a tax fraud investigation on Mellon, leading to a high-profile case that ended with Mellon's estate paying significant sums to settle the matter. Shortly before his death, in 1937

Bossen worden gekapt om papier te produceren.
Bestrijdingsmiddelen en kankergevallen nemen toe.
De wereld word verziekt door verbranding olie/ chemische troep/plastic afval, schadelijk afval/giflozigen etc.

Hennep voordelen Hennep is een duurzame landbouwplant Een hectare hennep produceert evenveel zuurstof als 25 hectare bos. 1 hectare hennep kan evenveel papier produceren als 4 hectare bomen. Van hennep kun je 8 keer meer maken en 3 keer meer dan van hout. Hennep groeit in 4 maanden, boom groeit in 20-50 jaar. Hennep kan overal ter wereld gekweekt worden en er is heel weinig water voor nodig. Hennep kan zich tegen insecten beschermen, er zijn geen bestrijdingsmiddelen nodig. De eerste spijkerbroeken zijn gemaakt van hennep, zelfs het woord "CANVAS" is de naam van hennepproducten. Hennep is een ideale plant voor het maken van touwen, koorden, tassen, schoenen en mutsen. Hennep is goed voor vermindering van de effecten van chemotherapie en bestraling. Hennep werkt helend bij aids en kanker, reuma, hart, epilepsie, astma, maag, slapeloosheid, psychologie en ruggenmergziekten. De eiwitwaarde van hennepzaad is erg hoog en de twee vetzuren die zitten nergens anders in de natuur te vinden. Hennep produceren is zelfs goedkoper dan soja. Dieren die met cannabis gevoerd worden hebben geen hormoonvervanging nodig Alle plastic producten kunnen gemaakt worden van hennep en hennep plastic is heel gemakkelijk terug te keren naar de natuur. Een carrosserie van een auto van hennep is, is vele malen sterker dan staal. Het kan gebruikt worden voor het isoleren van gebouwen; duurzaam, goedkoop en flexibel. Zepen en cosmetica gemaakt met hennep vervuilen het water niet; daardoor volledig milieuvriendelijk. Hennep was voor boeren ooit verplicht om te produceren in Amerika, Maar nu zijn de rollen omgedraaid. Waarom? Rond 1900 was Hearst eigendom van veel media, kranten, tijdschriften in Amerika. Ze hadden bossen en maakten papier. Als het papier van hennep was, had men hun enorme winsten kunnen verliezen. Rockefeller was de rijkste man ter wereld. Hij had een van de grootste oliemaatschappijen van de VS. Hij was de vijand van biobrandstof, hennepolie. Mellon, was een belasting fraudeur en groot aandeelhouder van de Dupont Company. Hij had een patent voor de productie van plastic uit olieproducten. De cannabis-industrie bedreigde de markt. Mellon werd later minister van financiën onder president Hoover en hij is later schuldig bevonden aan fraude. Beginning in 1933, the federal government launched a tax fraud investigation on Mellon, leading to a high-profile case that ended with Mellon's estate paying significant sums to settle the matter. Shortly before his death, in 1937 Bossen worden gekapt om papier te produceren. Bestrijdingsmiddelen en kankergevallen nemen toe. De wereld word verziekt door verbranding olie/ chemische troep/plastic afval, schadelijk afval/giflozigen etc.
1 Reacties 0 Shares